+36 -70-244-50-00
Telefon
Live Chat CHAT

ELRENDEZÉSEK

Ön itt van   /   Fő oldal   /   ELRENDEZÉSEK
Modena zuhanykabinok

A MODENA sorozatú zuhanykabin szinte korlátlan lehetőség a saját, megálmodott zuhanykabin megteremtésére. A kész méret variációk széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja az Önnek megfelelő terméket. Azonban az igazi egyediséget az ajtók és az oldalfalak teljesen szabad összeállításának a lehetősége adja meg, és így könnyen illeszthető a fürdőszoba alakjához és a saját ízléséhez. Erre szánt zuhanytálcák egész sora alapján szabadon össze lehet állítani négyzet, vagy téglalap alapon ajtókat és oldalfalakat tetszőleges konfigurációban.

Az állítható profilok megkönnyítik a szerkezet falhoz rögzítését, az elemek pedig szinte láthatatlan, krómozott lécekkel eltakart, rugalmas tömítéssel kapcsolódnak egymáshoz.

Biztonságossá, praktikussá és elegánssá tevő könnyen tisztítható Active Shield bevonattal ellátott 8 mm vastagságú üveg. A még kényelmesebb használat érdekében az üveg alsó szélén a vizet a zuhanytálcába vezető vályú van kialakítva, ami megakadályozza a víz padlóra fröccsenését az ajtó kinyitása után.Katalógus 2016

Katalógus 2016 tele érdekes termékkel, melyeket Ön keres.
Kapcsolat
NEW TRENDY

Képzett kereskedőink szaktanácsadást nyújtanak és a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot garantáljákTovább
A biztonság garanciája
NEW TRENDY

Fenntartjuk termékeink legmagasabb színvonalát és rendelkezünk magas minőségüket igazoló tanúsítványokkal...Tovább
3D modell bázis
NEW TRENDY

Nélkülözhetetlen minden tervezőnek...Tovább
NEW TRENDY Sp. z o.o. ul. Kielecka 90, 26-600 Radom, Poland
+36 -70-244-50-00
Realizacja: Dpl Agency - Tworzenie Stron Internetowych