+36 -70-244-50-00
Telefon
Live Chat CHAT

Vademecum

Ön itt van   /   Fő oldal   /   Vademecum
A ZUHANYTÁLCA ALAKJA - FONTOS DÖNTÉS

A zuhanykabin alatt levő zuhanytálca kiválasztása fontos döntés. Igaz, a „fentről” látható alakját a zuhanykabin formája határozza meg, azonban a zuhanytálcák szerkezetük és mélységük szempontjából nagyon változatosak.

Először is létezik választás a modern fürdőszoba terekbe tökéletesen illeszkedő nagyon lapos zuhanytálcák (5 cm magasság) és az átlagos, népszerű magasságú zuhanytálcák (7 és 17 cm között), valamint a magas (30-40 cm) 20-30 cm mélységű zuhanytálcák között.

Nem ok nélkül ajánlunk ilyen sokféle zuhanytálcát. A méretük nem csak esztétikai kérdés, hanem jelentős hatása van a rendszer működésére és a felhasználók kényelmére.

Tapasztalataink alapján megállapíthatjuk, hogy a mély zuhanytálcákat gyakran azokba a lakásokba választják, ahol a fürdőszoba méretei nem teszik lehetővé megfelelőn kényelmes fürdőkád beszerelését - ilyenkor a mély zuhanytálca kiválóan használható például kisgyerek fürdetésére.

Széles bejáratú kabinnal kombinált lapos zuhanytálca gyakran idősebb emberek tetszését nyeri el, akiknek az ilyen megoldás jelentősen megkönnyíti a mindennapi higiéniát. Ez egy kiváló példa a modern dizájn szépségének és funkcionalitásának kombinációrája. 

Emellett megmarad a zuhanytálca beszerelési módjának a kiválasztása. Míg a rendkívül lapos zuhanytálcák kizárólag padlóra szerelhetők, addig a magasabb zuhanytálcák szerelhetők vázra, vagy polisztirol alapra és „eltakarható” a szerkezetük akril előlappal, vagy mázzal. Katalógus 2016

Katalógus 2016 tele érdekes termékkel, melyeket Ön keres.
Kapcsolat
NEW TRENDY

Képzett kereskedőink szaktanácsadást nyújtanak és a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot garantáljákTovább
A biztonság garanciája
NEW TRENDY

Fenntartjuk termékeink legmagasabb színvonalát és rendelkezünk magas minőségüket igazoló tanúsítványokkal...Tovább
3D modell bázis
NEW TRENDY

Nélkülözhetetlen minden tervezőnek...Tovább
NEW TRENDY Sp. z o.o. ul. Kielecka 90, 26-600 Radom, Poland
+36 -70-244-50-00
Realizacja: Dpl Agency - Tworzenie Stron Internetowych