+36 -70-244-50-00
Telefon
Live Chat CHAT

Vademecum

Ön itt van   /   Fő oldal   /   Vademecum
ACTIVE SHIELD BEVONAT ÉS EGYÉB EGYEDI MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

A kiválasztott termékeket egyedülálló műszaki megoldásokkal szereltük fel, melyek megkönnyítik a mindennapos tevékenységeket. A Platinum sorozatú zuhanykabin üvege  Active Shield rendszerrel ellátott. Ez egy modern bevonat, amely megvédi a zuhanykabin üveget a vízből kiváló vízkő által okozott szennyeződésektől és a kozmetikai szerek maradványaitól.

Megoldottuk a zuhanykészlet fúvókák eltömődésének gyakori problémáját is. Ennek a meghibásodásnak is a vízkő az okozója. A mi zuhany és esőztető paneljeink fúvókái puha gumiból készülnek, aminek köszönhetően sokkal könnyebb a lerakódásoktól történő megtisztításuk. 

Bevezettük a Smooth Move nevű forradalmi megoldást is, melyet a legújabb sorozatú zuhanykabinok tolóajtóiban alkalmazunk. Olyan kialakítású görgők vannak bennük, hogy gyakorlatilag teljesen kiküszöbölődött a károsodásuk lehetősége. Már maga a megjelenésük is arra utal, hogy ez egy rendkívül masszív szerkezet.

A legtöbb nyíló ajtós kabinban olyan pántokat használunk, melyek enyhén megemelik az ajtó szárnyat nyitás közben. Ennek köszönhetően az ajtó alsó tömítése nem károsodik a küszöbön történő „átnyomás” miatt, az ajtó bezárása után pedig enyhén hozzányomódik, ami javítja a kabin tömítését.Katalógus 2016

Katalógus 2016 tele érdekes termékkel, melyeket Ön keres.
Kapcsolat
NEW TRENDY

Képzett kereskedőink szaktanácsadást nyújtanak és a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot garantáljákTovább
A biztonság garanciája
NEW TRENDY

Fenntartjuk termékeink legmagasabb színvonalát és rendelkezünk magas minőségüket igazoló tanúsítványokkal...Tovább
3D modell bázis
NEW TRENDY

Nélkülözhetetlen minden tervezőnek...Tovább
NEW TRENDY Sp. z o.o. ul. Kielecka 90, 26-600 Radom, Poland
+36 -70-244-50-00
Realizacja: Dpl Agency - Tworzenie Stron Internetowych